Huisartsenpraktijk Kerssen & van der Wal

Patiëntenportaal

MijnGezondheid.net


Om onze zorg nog beter bereikbaar te maken, bieden wij u de mogelijkheid om een aantal zaken digitaal te regelen via ons patiëntenportaal.
Dit kan op de website MijnGezondheid.net. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u bij ons met behulp van de website of de app: MedGemak.

Afspraken maken bij de huisarts
In de webagenda kunnen afspraken voor het spreekuur worden ingepland. De online agenda is NIET bedoeld voor urgente zaken of voor dubbele afspraken. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact op met de praktijk.
Buiten kantooruren belt u met de huisartsenpost (tel. 070-346 9669).

Herhaalrecepten aanvragen
U heeft hier inzage in uw actuele medicatiegegevens, zoals deze bij ons bekend zijn. Ook kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen uit uw medicatielijst. Dit geldt uitsluitend voor chronische medicatie.

Vragen stellen
Stel uw medische vragen via een e-consult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. U kunt onder andere vragen stellen over de volgende onderwerpen:

LET OP! Het patiëntenportaal is niet bedoeld voor spoedeisende klachten. Neem bij twijfel altijd direct contact met de praktijk op!