Huisartsenpraktijk Broekhof

Patiëntenportaal

MijnGezondheid.net

Om onze zorg nog beter bereikbaar te maken, bieden wij alle patienten boven de 16 jaar met DigiD, de mogelijkheid om een aantal zaken digitaal te regelen via ons patiëntenportaal. Ook is het mogelijk om delen van uw dossier in te zien.

Dossierinzage
Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in zijn computer in uw medische dossier. U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer.
Bijvoorbeeld:

Afspraken maken bij de huisarts of de assistent
In de webagenda kunnen afspraken op het spreekuur bij uw huisarts of bij de assistent worden ingepland.
- 1 klacht per afspraak
- NIET voor urgente klachten
- Niet meerdere afspraken op 1 dag plannen
- Alleen voor uzelf, niet voor uw kinderen
- Voor uw kinderen kunt u bellen met de praktijk
Wanneer u meer dan één klacht heeft of als u twijfelt over de ernst ervan, neem dan altijd telefonisch contact op met de praktijk. Buiten kantooruren belt u met de huisartsenpost HADOKS (tel. 070-3469669).

Herhaalrecepten aanvragen
U heeft hier inzage in uw actuele medicatiegegevens, zoals deze bij ons bekend zijn. Ook kunt u eenvoudig herhaalrecepten aanvragen uit uw medicatielijst. Dit geldt uitsluitend voor chronische medicatie.

Vragen stellen
Stel uw medische vragen via een eConsult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. Het e-consult is voor uzelf bedoelt, niet voor bv uw kinderen. De vraag wordt namelijk opgenomen in uw medische dossier. U kunt onder andere vragen stellen over de volgende onderwerpen:

LET OP! Deze functionaliteit is niet bedoeld voor urgente vragen of bij spoedeisende klachten. Neem bij twijfel altijd direct contact met de praktijk op! Heeft u een klacht waarvan het waarschijnlijk is dat u lichamelijk onderzocht moet worden? Maak dan een afspraak in de praktijk in plaats van een consult te starten.